Ulkoilmakino: Sudenmorsian

TulostaTulosta
Näe suosittu Sudenmorsian Hämeenpuiston ulkoilmakinossa klo 21-24. Elokuinen ilta, kesäterassi sekä tanssiva intohimodraama Sudenmorsian – Tervetuloa viihtymään!
 
Terassiravintola avoinna klo 19 alkaen. Vapaa pääsy. 
 
Tulethan hyvissä ajoin! Tapahtuma oli viime vuonna äärimmäisen suosittu. 
 
SUDENMORSIAN SAI HALTIOITUNEEN VASTAANOTON
 
"Huippuammattilaisten luomat tanssit ovat näyttäviä ja tenhoavia. Niitä yhdistää monipuolinen liikekieli." - Matti Wacklin, Aamulehti
 
"Vanhan päänäyttämön katsomo täyttyi aivan tavallisena tiistai-iltana. Kun esitys kahden tunnin kuluttua päättyi, yleisö taputti pitkään, huusi kiitollisena bravota ja tömisteli innoissaan jalkojaan. Tunnelma oli haltioitunut kuin ensi-illassa, jota on juhlittu lokakuun alussa." - Aino Mäki-Mantila, Ilkka
 
TEKIJÄT
 
Aino Kallaksen klassikkoromaaniin perustuva Sudenmorsian sai ensi-iltansa 1.10.2011 Tiina Puumalaisen sovituksena ja ohjauksena.
 
Rooleissa Miia Selin, Toni Harjajärvi, Eriikka Väliahde, Emmi Kaislakari, Kristiina Hakovirta, Matti Pussinen-Eloranta, Jari Leppänen, Samuli Muje, Vesa Kietäväinen, Juha-Matti Koskela ja Jaana Oravisto. Tanssijoina Sirpa Suutari-Jääskö ja Jukka Haapalainen, jotka vastasivat myös koreografiasta yhdessä Osku Heiskasen kanssa.
 
Näytelmän lavastus Teppo Järvinen, pukusuunnittelu Tellervo Helminen, valosuunnittelu Timo Alhanen ja äänisuunnittelu Jarkko Tuohimaa.