TTT-Klubin info

TulostaTulosta

TTT-Klubi tarjoaa tyylikkäänkotoisan vaihtoehdon sinulle, joka haluat nauttia korkeatasoisista esityksistä upeassa tilassa.

Monipuolisessa baarissamme on A-oikeudet, ja lisäksi myytävänä on pientä suolaista. Buffet katetaan ryhmäasiakkaille ennakkotilauksesta ennen esitystä.

TTT-Klubin MUSIIKKI tuo lavalle viikoittain rock-henkisiä laulaja/lauluntekijöitä unplugged-teemalla sekä jazzin ja bluesin huippuja. STAND UP -klubimme on Tampereen tyylikkäin!

NÄYTTÄMÖESITYKSET alkavat klo 19. Syksyn 2018 uutuutemme on hävyttömän hauska karaokeshow Kuumia aaltoja. Riku Suokkaan ja Johanna Tohnin Mars vs. Venus? jatkaa ohjelmistossa, samoin jo kestosuosikin asemaan noussut Luolamies. Näitä täydentävät vierailuesitykset. Tervetuloa!

TTT-Klubin viihtyisän ja intiimin ja 20-30 -lukujen kabareetunnelmaan vievän sisustuksen on suunnitellut TTT:n lavastaja Hannu Lindholm

INFO

  • Osoite Hallituskatu 19, Tampere
  • Ravintola on avoinna esitysiltoina; arkisin klo 18-22 sekä viikonloppuisin klo 18-02 (04).
  • A-oikeudet. Ikäraja 18 vuotta myöhäisillan esityksiin.

    Seuraa TTT-Klubin tarjontaa myös Facebookissa, Metelissä ja Tampereen kohokohdissa

BUFFET

Haluaisitko ruokailla ennen esitystä? Tarjoamme ryhmille reilua ja ruokaisaa illanviettosyötävää tilauksesta (min. 20 hlöä).

Menu 25 €

Varaukset ja tiedustelut  mia.rautio@ttt-teatteri.fi, puh. 044 720 1370

 

ESTEETTÖMYYS

Saavutko TTT-Klubille pyörätuolilla? Esitykseen tultaessa avustajan/seuralaisen pitää käydä TTT-Klubin ovella (Hallituskatu 19) pyytämässä henkilökuntaa avaamaan invakulkua. Huomaa työväentalon hissin ahtaat mitat: leveys 79 cm / syvyys 116 cm. Pyörätuolipaikka löytyy TTT-Klubilta näyttämökerroksesta tasalattialta. Lähimmät pysäköintipaikat autolle sijaitsevat Hallituskadulla ja Hämeenpuistossa.
 

 

Näytä suurempi kartta