Teatterisynttärit

TulostaTulosta

Aurinko saa paistaa,
kakkua saa maistaa,
saa laulaa tämän tästä
ja tehdä jotain lystikästä!

 
Vietä ikimuistoiset kaverisynttärit Tampereen Työväen Teatterissa!
 
Syntymäpäiviä varten koristellussa Kellariteatterin kabinetissa juhlatunnelma kohoaa kattoon! Halutessasi voit somistaa tilaa lisäksi myös omilla koristeilla esimerkiksi valitsemasi teeman mukaisesti. 
 
Juhlavieraat vastaanottaa ja johdattaa paikalle juhlahovimestari. Pöytä notkuu suussa sulavia herkkuja, ja synttärivieraat pääsevät hassuttelemaan pukeutumalla teatterin vaaterekistä löytyviin teatteripukuihin, hattuihin ja asusteisiin sekä leikkimään rekvisiitta-arkun aarteilla. Kellariteatterissa esitys Mitä tehtäis? viihdyttää juhlakansaa hauskoin loruin ja leikein. Esitys soveltuu parhaiten 3-7 –vuotiaille.
 
Synttärivieraiden minimimäärä on 10  ja maksimimäärä 20. Juhlien aikana paikalla tulee olla vähintään yksi aikuinen huoltaja.
 
Syntymäpäivät teatterissa on järjestettävissä esityskalenterin mukaisina esitysaikoina. Synttärikabinetti on juhlijoiden käytössä tunnin ajan ennen tai jälkeen esityksen. Esityksen kesto 45 minuuttia (ei väliaikaa).
 
Hinta 22/25/28 € osallistuja, valitusta herkkupöydästä riippuen (kolme vaihtoehtoa)
 
Hinnat
Synttäripaketti 1 sisältäen ohjelma, esitys ja herkkupöytä 1 (mehua, pullaa ja namia) 22 €/hlö
Synttäripaketti 2 sisältäen ohjelma, esitys ja herkkupöytä 2 (mehua, popcornia, jäätelöä, pannukakkua ja hilloa) 25 €/hlö
Synttäripaketti 3 sisältäen ohjelma, esitys ja herkkupöytä 3 (mehua, popcornia, jäätelöä, pannukakkuja ja hilloa, namia) 28 €/hlö
 
Varaa juhlat:

ryhmämyynti puh. (03) 2178 333, myynti@ttt-teatteri.fi (ma-pe klo 9-16)